Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Kirkens inventar

Det ældste inventar i Voel kirke fra starten i 1876 var gennemgående primitivt og trist.

Således var den første kirkeklokke af støbestål og uden velklang. Den nuværende klokke, støbt i Norge og leveret af Dansk Kirkeklokketeknik, Vodskov, er ophængt 1984 som en gave fra flere anonyme givere. Øverst bærer den indskriften: "Støbt til Voel kirke i året 1984 af O. Olsen & Søn, Naun, Norge", og under et stort Kristus-monogram står der: »Kom - Lyt - Våg - Bed« - »Givet af kærlighed«. 
Bænke og prædikestol stammer fra indvielsen 1876, men ændredes en del ved fornyelsen 1938.

Alterstagerne, i efterlignet gotik, er også fra kirkens første tid.
Et enkelt fornemt klenodie har kirken fra 1870-erne, nemlig den midterste lysekrone, der endnu er beregnet til levende lys, som tændes ved sær1igt festlige lejligheder. Den kan sænkes og hæves ved en hejseanordning på kirkeloftet og er en gave fra kammerråd Søren Hansen Nielsen, i tiden omkring kirkens tilblivelse en fremtrædende Voel-borger.
Alterskranken, præstestolen ved korets sydvæg og salmetavlerne er fra 1930-erne. Den syvarmede lysestage er anonymt givet 1937. Kirkebøsserne er nye.

Der blev opført pulpitur i kirkens vestende 1923 til at bære et nyligt anskaffet harmonium. Pulpituret ændredes og udvidedes 1934, da kirken fik sit første orgel, skænket af Johs. Peterzén samtidig med de fire elektriske lysekroner og væglampetterne.

Det nuværende orgel, der med små ændringer er passet ind i og ind bag den tidligere orgelfacade, er bygget 1987 af Marcussen & Søn, Aabenraa; det er med sløjfevindlader og mekanisk traktur og har 8½ stemmer fordelt på to manualer og pedal med alle traditionelle koblingsmuligheder.