Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Tue West i Voel Kirke

Tue West gæster Voel kirke til sommerkoncerten d. 5. september kl. 19.00

Om Tue West:

Siden starten af årtusindskiftet har Tue West været en fast bestanddel af en stor generation af dansksprogede sanger/sangskrivere.

Hans musikalske og lyriske univers er til tider skævt, til tider ligetil, til tider storladent og til tider minimalistisk. I dette format er der samtidig god plads til anekdoter og betragtninger.

Overskriften har siden første udgivelse været kunstnerisk bevægelsesfrihed og at undersøge den musikalske horisont med teksterne på modersmålet som omdrejningspunktet.

Musikeren, der skriver sange og tekster om livet og danner lydcollager af sangskrivning og udtryk, spiller til dagligt i mange forskelligartede konstellationer, men denne aften har vi på særlig opfordring fået ham til at komme helt solo. Historierne, poesien og sangene skåret helt ind til benet, der er solidt plantet på jorden.

Diskografi:

I 2004 blev han tildelt den årlige kunstpris fra Statens Kunstfond, P3’s talentpris, og i 2005 fik han en Grammy for det platinsælgende debutalbum. Året før var han nomineret til 7 Grammy-priser samt til en Nordic Music Award. 

Siden da har Tue West turneret på landsplan med nye og gamle sange, enten solo eller med skiftende bandkonstellationer. 

Bærende sange fra debutalbummet og efterfølgeren "Meldingen kommer" bliver til stadighed spillet på landsdækkende radiostationer, og fra 2007 blev der eksperimenteret mere og hans albums blev i stigende grad selvproducerede. 

"Vi er nået hertil" høstede gode anmeldelser, bl.a. 5 stjerner i Soundvenue og 4 hjerter i Politiken¨, og mere neddroslede og akustiske sange blev til på det også anmelderroste "Lige ved og næsten" fra 2009.

I 2011 udkom det mere elektroniske, socialrealistiske og melankolske album "Ikke Regulere Mere" med blandt andet nummeret "Vi lægger ingenting i dage", der igen fik Tue West i rotation hos P3 og P4. 

Samtidig udkom den engelsksprogede udgivelse "Are there any people around here" med projektet "Jaruni, Moura and Wesko".

Projektet blev bl.a. spillet på P6 og albummet fik gode anmeldelser i både Politiken og Gaffa, og i 2013 blev nogle tidligere udgivelser vendt på hovedet på “En anderledes opsamling”.

I marts 2016 udkom: "Der er ingen der venter på os". Albummet blev nomineret til en Danish Music Award i kategorien ”Årets Folk Album”, og singlen “Lov mig det” blev spillet hyppigt på flere radiostationer.

I foråret 2019 udkommer EP’en: “Ingen tager sig sammen på disse egne”.

Entre 100 kr.

Køb din billet her:

https://voel-kirke.ticketbutler.io/da/e/tue-west/